Nieuw kantoor voor JB Accountants

Sinds 1 maart heeft JB Accountants de beschikking over een mooi kantoor naast zijn eigen woning. In 2012 is Jochem begonnen vanaf de zolderkamer, maar dit kantoor verbetert natuurlijk de representatieve uitstraling van JB Accountants in Kesteren. De deur staat hier altijd open en de drempel is laag.

Deze uitnodigende houding past precies bij de Betuwse no-nonsense mentaliteit. AA-accountant Jochem Budding heeft die hoog in het vaandel staan. ‘Op elk gewenst moment moeten klanten bij ons aan kunnen kloppen voor advies. En dan breng je niet elk telefoontje in rekening. Omgekeerd onderhouden wij veel persoonlijk contact met ondernemers.’

Wij, dat zijn Jochem en zijn medewerker Yvonne, die waakt over de salarisadministratie. Ondernemers, dat zijn ZZP’ers en MKB-bedrijven. JB Accountants begeleidt ook starters met het opzetten van hun eigen bedrijf en het opstellen van een doortimmerd businessplan. Maar ook particulieren kunnen met hun aangifte inkomstenbelasting bij ons terecht.

20140301_154627

Ons credo

‘Weet waar je staat. Dat is ons credo. Wij helpen ondernemers om inzicht te krijgen in hun positie en de geplande koers. Resultaten verbeteren als we meedenken over hoe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Cijfers vormen de basis. Wij kijken echter verder dan de cijfers, naar de mens erachter.

Aannemers, klusbedrijven, kapsalons, garagebedrijven: in de Betuwe zijn veel handarbeiders actief. Die zitten niet te wachten op vuistdikke rapporten met wollig taalgebruik. ‘Yvonne en ik vormen het vaste en vertrouwde gezicht bij de klant. Samen maken wij de accountancy persoonlijker, transparanter en toegankelijker. Voor een vast tarief, zonder bijkomende kosten. Dan weet je dus waar je staat!