Het credo

Weet waar je staat

Het credo van JB administratie en advies is; “weet waar je staat”. De reden dat Jochem Budding voor zichzelf is begonnen had voornamelijk te maken met het persoonlijke wat hij belangrijk vindt in een relatie tussen bedrijf en administrateur en wat hij graag wil nastreven.

Geen “uurtje-factuurtje” mentaliteit of een rekening na elk telefoontje, maar een op maat gemaakt advies met een gunstig prijskaartje en volledig in overleg. JB administratie en advies zal nooit iets doen zonder instemming van de klant.

Sinds de oprichting is Jochem de ondernemer onder de ondernemers. Hij weet precies wat er komt kijken bij het opstarten van een nieuw bedrijf of welke administratieve zaken er spelen bij een bestaand bedrijf. Hier kan hij dan ook als geen ander een passend advies op geven.

Daarnaast is Jochem bekend met veel verschillende manieren van bedrijfsfinanciering, het schrijven van een businessplan en het gesprek aangaan met een bank of andere kredietinstelling. Het advies van JB administratie en advies is een goede start van een onderneming.

Jochem Budding werkt samen met Anita Veldhuis, Isabel Dijkshoorn, Iris Schiltman en Lisanne van Wijk. Isabel is verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Ook een factor waarvan JB administratie en advies het nodige werk uit handen kan nemen. En Anita, Iris en Lisanne ondersteunen Jochem bij de administratieve werkzaamheden.

Contact

Mob. 06 21 81 55 87

info@jb-accountants.nl

 

 

Back to Top