Fiscale dienstverlening

Laten wij u helpen

Diensten

Fiscale dienstverlening

Een van de onderdelen waarmee je als ondernemer te maken krijgt zijn de fiscale zaken.

office_desktop_items_02_hd_pictures

Voor de meeste mensen is het mede vanwege de complexe wet- en regelgeving, geen liefhebberij. Maar de fiscus kun je beter te vriend houden, daarom is het van belang dat u op tijd aan uw fiscale verplichtingen voldoet. Wij helpen u daar graag bij. Of het nu gaat om de aangifte omzetbelasting, de aangifte loonheffingen of de aangifte vennootschapsbelasting, wij verzorgen alle fiscale aangiften van zowel uw onderneming als van u als ondernemer.

Betaal niet teveel!

Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Wij kijken of alle fiscale faciliteiten wel worden benut. Dit kan gaan om het ‘schuiven’ met investeringsaftrek, het gebruik maken van willekeurige afschrijvingen of de keuze voor de rechtsvorm. Kortom, wij gaan voor fiscale optimalisatie met uiteindelijk maar één doel: niet teveel belasting betalen…

Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn en ‘’vertalen’’ dit voor u, zodat u weet wat het inhoudt. Ons advies is altijd persoonlijk met een zeer grote mate van betrokkenheid. Het is daarom van belang de ontwikkelingen in de belastingwetgeving op de voet te volgen, zodat we geen mogelijkheid onbenut laten.

En als er op het fiscale vlak wijzigingen zijn die voor u van toepassing zijn, dan mag u van ons verwachten dat wij u daarover pro-actief informeren.

Ook houden we voor u de hoogte van de voorlopige aanslagen in de gaten, zodat u hier niet voor verrassingen komt te staan en weet waar u staat!

Onze diensten

Back to Top