Accountancy

Sparren met uw accountant

Diensten

Accountancy

Elke ondernemer heeft ermee te maken: het voeren van een administratie. Vaak niet het meest favoriete onderdeel van het ondernemen, daarom verzorgen wij dit graag voor u. De bedrijfsadministratie is het financiële hart van élke onderneming. U wilt inzicht en vooral weten waar u staat. Samen met u zorgen wij voor een correcte financiële administratie en bedrijfsstructuur. Wij kunnen u de gehele administratie uit handen nemen: vanaf het invoeren van de dagelijkse mutaties, het verzorgen van de BTW-aangifte tot en met het opstellen van uw jaarrekening. Maar u kunt natuurlijk ook een deel zelf doen. Dit kan ook via de online samenwerkingen die er steeds meer gekomen zijn. Samen kijken we naar de juiste balans.

Het houdt niet op bij de cijfers

Aan het einde van het jaar dient u als ondernemer de jaarcijfers op te stellen. Het samenstellen van deze cijfers is bij ons in goede handen. Natuurlijk is het van belang om voor de fiscus en de bank te rapporteren over het afgelopen jaar. Maar achterom kijken is niet het belangrijkste, samen kijken we naar de toekomst. Wij zijn daarbij uw sparring-partner. Welke kansen zijn er, maar ook welke bedreigingen liggen er op de loer. Hierbij kunnen prognoses soms een goed hulpmiddel zijn.

Niet alleen met de jaarcijfers, maar ook met een aantal subsidie verklaringen kunnen wij u behulpzaam zijn.

Maar administarie houdt niet op bij de cijfers. Het gaat juist om de mensen en bedrijven achter die cijfers. Iedereen is anders, vandaar is het van belang om je in elke ondernemer te kunnen verplaatsen: ken je cliënt! Betrokkenheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden, die de basis moeten vormen voor een langdurige vertrouwensrelatie.

 

Contact

Mob. 06 21 81 55 87

info@jb-accountants.nl

 

Onze diensten

Back to Top