Maatwerk in financiën

KESTEREN – Jochem Budding biedt MKB-ers en ZZP-ers maatwerk in financiële en fiscale dienstverlening. Sinds de start van JB Accountants in 2012 heeft zijn klantenkring zich uitgebreid tot buiten de regio.

JB Accountants is gevestigd aan de Vincent van Goghstraat in Kesteren, achter het woonhuis van Jochem Budding. Het kantoor heeft een eigen ingang, zodat klanten in alle rust in- en uit kunnen wandelen. Binnen zorgen natuurlijke materialen en een robuuste houten tafel voor een aangename sfeer in het moderne kantoor.
Sinds Jochem in december 2012 als Accountant-Administratie consulent voor zichzelf begon, gaan de zaken goed. Zijn klantenkring breidt zich nog altijd uit. MKB-ers en ZZP-ers uit de regio en relaties van de voormalige GIBO Groep, weten de financiële expert te vinden voor belastingaangiften en financieel advies.

Veranderende wetgeving
In de fiscale en financiële markt volgen JB Accountants voor maatwerk in financiën veranderingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op. Jochem neemt op dit vlak zijn klanten graag werk uit handen, samen met medewerkster Yvonne de Goede. ‘In 2015 is bijvoorbeeld de werkkostenregeling definitief ingevoerd. Door hier tijdig rekening mee te houden, kan ik mijn klanten ontzorgen en mogelijk geld voor hen besparen.’ Jochem kiest bewust voor een duurzame relatie met zijn klantenkring. ‘Persoonlijk contact is hierbij uitgangspunt, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Totaalpakket diensten
Voor veel ondernemers regel ik ook alle privé-belastingaangiftes en financiële zaken. Dan is samenwerking op basis van vertrouwen een vereiste, net als bij particulieren voor wie ik IB aangiften verzorg.’ Jochem heeft de afgelopen jaren een netwerk van specialisten opgebouwd waar hij – indien nodig – een beroep op kan doen. ‘Zo kan ik een totaalpakket aan diensten leveren.’